Kos

Szingli: A hétvégéd csupa vidámság és nevetés lesz, nagyon rád fért már egy ilyen felhőtlen pár nap, amikor semmi mással nem foglalkozol, csak magaddal és hobbijaiddal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Totálisan összezavar egy srác, akit alig ismersz. Bár stabil a kapcsolatod a barátoddal, ez az új fiú most mégis megingat. Ne dönts elhamarkodottan!

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

Bika

Szingli: Mindent bevetettél, hogy a srác felfigyeljen rád, de eddig semmi eredménye? Engedd el a dolgot, ha bejössz neki, úgyis keresni fog, ha pedig nem, ne pazarolj rá több időt!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha humorral kezelitek a problémákat, akkor nem lehet baj, de azért annyira ne vicceljétek el, hogy ne szülessen megoldás. Szuper, ha tudtok poénkodni magatokon, csak jót jelent, nyugi!

Ikrek

Szingli: Most még kicsit örülsz is neki, hogy nincs senki az életedben, aki számon kérne, akihez alkalmazkodnod kell, azt csinálhatsz, amit akarsz, van időd az extra melódra is, és most ez neked így jó.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Elhanyagolva érzed magadat, mivel a barátodnak nem igazán volt rád ideje mostanában. Talán nem is vette észre a nagy rohanásban, hogy ez neked mennyire rosszul esik, de ha elmondod neki ezt őszintén, biztosan kárpótolni fog érte!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-10-27

Rák

Szingli: Ha kezdesz elkeseredni, hogy egyedül vagy, akkor próbáld magadat, az életedet más szemszögből nézni, az apró részleteit másképp látni, és tartsd szem előtt, hogy ez egy átmeneti időszak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bármit is szeretnél megbeszélni a szerelmeddel, inkább ne ezen a hétvégén hozd fel! Rég voltatok kettesben, most végre itt a lehetőség, ne rontsd el ezt lelkizéssel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: