Nyilas

Szingli: Mostanában csakis olyan srácokkal találkoztál, akik vagy külsőre nem jöttek be, vagy szellemileg nem tartottad őket partnernek. A jó hír az, hogy a hétvégén sikerül egy olyan fiúval összeakadnod, aki kívül-belül tökéletes!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Újra képbe kerül néhány régi problémátok, olyanok, amiket mindig csak elhessegettetek és nem megoldottatok. Na akkor itt az idő, hogy őszintén beszéljétek az érzéseitekről, és lesz is megoldás gyorsan!

Hétfői Horoszkóp 2021-12-20

Bak

Szingli: Ne hasonlítgasd a fiúkat az exedhez! Okkal ért véget a kapcsolatotok, szóval mi értelme lenne, ha egy hasonló sráccal jönnél össze megint?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Napok óta azon kattogsz, hogy a barátod vajon szerelmes-e még beléd. Valahogy beférkőzött ez a gondolat a fejedbe, és nem bírod elengedni, pedig a pasid nem adott okot rá, sőt most is be fogja bizonyítani, hogy mennyire szeret.

Vízöntő

Szingli: Ha bejön a srác, ezt tudasd vele is! Ne add fel, csak mert ő nem kezdeményez! Kivételesen te is lehetsz magabiztos és rámenős, hidd el, örülni fog neki, hogy nem neki kell megtennie az első lépést.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy régi ex picit felboríthatja a nyugis életeteket, de ha megbízol a barátodban és nem féltékenykedsz ok nélkül, akkor hamar túl lesztek ezen az időszakon.

Napi horoszkóp április 18. szombat – Egy szemtől szemben való beszélgetés új ösvényre terelhet...

Halak

Szingli: Érhet néhány kellemes meglepetés az aktuális randipartnereddel kapcsolatban! Már épp elkönyvelted őt kicsit uncsinak, egyhangúnak, amikor előrukkol egy igazán ütős ötlettel, amivel sikerül teljesen levennie a lábadról…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne legyen bűntudatod, csak mert vannak olyan problémáid, amit szívesebben beszélsz meg a legjobb barátnőddel vagy éppen anyukáddal! Hidd el, a barátod sem osztja meg veled minden pasis titkát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: