Nyilas

Szingli: Úgy érzed nagy rajtad a nyomás, mert a barátnőid már boldog párkapcsolatban élnek, de hidd el, semmiről nem maradtál le! Ne engedd, hogy a nyomás belekényszerítsen egy boldogtalan kapcsolatba.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A családi ebéd során érdekellentétbe kerülhetsz a párod szüleivel. Ne kényszerítsd a pasit arra, hogy válasszon közületek, hagyd, hogy a maga módján intézze a dolgokat. Emiatt egyébként is kár lenne véresen összeveszni.

Összeillesz a pároddal? A csillagjegyed elárulja!

Bak

Szingli: Felejtsd el az elvárásokat és add át magad a nagybetűs életnek! Nem kell mindig azon aggódni, milyen következmények várnak rád, hagyd, hogy menjenek a dolgok a maguk útján, így kellemes meglepetésben lehet részed.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A héten a munkát helyezted a magánélet elé, amit a párod szóvá is tesz és ez egy nagyon kellemetlen folyamatot indíthat el köztetek. Itt lenne az ideje, hogy átértékeld, tényleg ennyire fontos neked a melód?

Vízöntő

Szingli: Nehezedre esik megnyílni a pasik előtt, és úgy érzed, ezzel elüldözöl mindenkit magad mellől. Felejtsd el! Ha neked így komfortos, akkor kár lenne erőltetni bármit. Akinek igazán tetszel, az úgyis megvárja, hogy megbízz benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha valami nyomja a lelked, beszéld meg a pasiddal, mert ő csakis arra vár, hogy végre támaszt nyújthasson. Talán így is kilátástalannak fog tűnni a helyzet, de jól fog esni, hogy valakivel megoszthatod az aggályaidat.

Ez a 3 csillagjegy valósítja meg leggyorsabban az álmait

Halak

Szingli: Bár alapból a munkahelyi kapcsolatok ellen vagy, nem árt, ha most felülbírálod a nézeteidet. Olyan kolléga közeledhet hozzád, akivel nagyon egyformák vagytok és nagyon jó dolog is kisülhet az érdeklődéséből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hétvégét hármasban töltitek: te, a pasid és az a bizonyos zöldszemű szörny. Lehet, hogy felbukkan a párod régi exe, de bármennyire is nehéznek tűnik, bízz a pasidban, mert szeret téged és nem fog engedni a csábításnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: