Kos

Szingli: Próbálsz nagyon megfontolt és körültekintő lenni, de ez most nehezen fog összejönni. Valaki olyan közelébe kerülhetsz, aki felülírja ezeket a tudatos döntéseket és az érzéseidet fogja célba venni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Talán úgy érzed, csak a szádat jártatod újra meg újra, de megéri az állandó duma, mert a pasid végre meghallja, mit szeretnél neki mondani. Még szerencse, mert már az is eszedbe jutott, hogy van-e közös jövőtök, ha ő nem hallgat meg soha.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-10-28

Bika

Szingli: Rossz tapasztalatok egész sora áll mögötted, de ha emiatt félsz közel engedni másokat, akkor sosem fogsz tudni továbblépni. Engedd el magad, a nyitottság sokkal vonzóbbá tesz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy félreértés akkora vitává fajulhat, hogy a különválás is felmerül benned. Ne kapkodd el a döntést, inkább szánj rá energiát, hogy elmagyarázd a párodnak mi az, ami régóta bánt és ne hagyd, hogy kifaroljon az őszinte beszélgetésből.

Ikrek

Szingli: A legjobb barátnőd szerint túl sok elvárásod van a randik során, de ez nem veszi el a kedved az ismerkedéstől. Céltudatos vagy, és ez a magabiztosság a pasiknak is bejön. Különösen egynek, akivel régóta kerülgetitek egymást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Lehet, hogy a pasid előhozakodik a régi kapcsolataival. Mielőtt házi sárkánnyá válnál, hallgasd meg a sztorijait, mert lehet, hogy így akar valami nagyon fontosat a tudtodra adni. Ez lehet a boldogságotok záloga.

Párkapcsolati tanácsok víz jegyűeknek

Rák

Szingli: Jól alakul egy radid, de könnyen elszúrhatod azzal, hogy matricaként ragadsz a pasira. Hagyj neki teret és időt, hogy meghódíthasson, a számonkérést pedig gyorsan felejtsd el, mert nagyon ciki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A párod romantikus meglepetéssel készül, ám elképzelhető, hogy a dolog rosszul sül el. Ne hibáztasd ezért, már maga a gesztus is igazán kedves, szóval mutasd meg neki, mennyire értékeled, és mennyire szereted őt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: