Kos

Szingli: Minden pasit elriaszt az, ha az első randi után túl rámenősen nyomulsz. Nem kell ennyire csüngeni a másikon, hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Pláne ne kérj semmit számon, mert azzal csak magad alatt vágod a fát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy ideje már bizonytalankodsz abban, hogy jó irányba halad-e a kapcsolatod, de ez a hétvége nem lesz alkalmas arra, hogy ezzel a pasidnak is előhozakodj. Inkább próbálj olyan programot szervezni vele, ami egyik vagy másik oldalra billentheti a mérleget, azzal többre mész.

Keddi Horoszkóp 2021-04-06

Bika

Szingli: Szeretnél elköteleződni, de félsz attól, mi lesz, ha találsz valakit, ezért általában te vagy az, aki megfúrod a saját lehetőségeidet. Mi lenne, ha most az egyszer csak sodródnál az árral, és hagynád, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne csodálkozz, ha a párod szóvá teszi, hogy túl sok időt töltesz a melóval, és túl keveset vele, hiszen teljesen jogos az állítása. Próbáld meg a hétvégén teljesen kizárni a munkát és csak rá koncentrálni, azzal kiengesztelheted.

Ikrek

Szingli: Egy munkahelyi kapcsolat sem feltétlenül rossz, különösen, ha olyan kollégával kacsingattok egymásra, akivel tényleg nagyon egy hullámhosszon vagytok. Persze nem kell semmit elsietni, mert a gyorsaság cikis szitut teremthet, amire nincs szükséged.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A napokban felbukkan a pasid exe, és nagyon úgy tűnik, hogy mindent megtesz azért, hogy visszakapja a régi fiúját. Hiszti és féltékenykedés helyett őszintén mondd el a párodnak, mennyire bánt téged, ha ő az exével chatel.

Rák

Szingli: Ha neked kényelmetlen, akkor ne engedd, hogy bárki is siettessen. A randizás nem gyorstermelés, nem kell rögtön az első alkalommal mindent megugrani. Ha ez a pasinak nem tetszik, akkor nem ő lesz a befutó, bármennyire is szimpatikus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Régóta keresed a szavakat egy nagy beszélgetéshez, de egészen mostanáig nem találtad őket. Épp jókor, mert a pasid is szeretne előhozakodni a dolgokkal, de eddig ő sem tudta, hogyan tegye. Jobb, ha a hétvégét a kommunikációra szánjátok, jót fog tenni, sőt, nagyot léphettek előre a közös jövőtökben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: