Oroszlán

Szingli: Lehet, hogy nem a legjobb barátnődtől kéne párkapcsolati tanácsot kérned, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő sincs a helyzet magaslatán a témában. Hallgass a belső hangodra, az nem fog hazudni akkor sem, ha nagyon tetszik valaki, de nem az igazi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma igazán ki lehet éhezve a tudásra, kedves Oroszlán, hiszen agya csak úgy szívja magába az információkat. Ez a nap pedig igazán alkalmas is egy kis olvasgatásra, mert családjában harmónia és nyugalom uralkodik, ilyenkor pedig tud szakítani egy kis idõt az informálódásra.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hétvégét jó lenne, ha kettesben töltenétek, mert nagyon rátok fér az egyedüllét. Egy kirándulás valami csendes helyen ugyanolyan jó program lehet, mint egy Netflix sorozatmaraton, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Szűz

Szingli: Úgy érzed, hogy a környezetedben te vagy az egyedüli szingli, de ahelyett, hogy ez elkeserítene, motivációt ad, hogy végre te is párt találj. Járj tehát nyitott szemmel a hétvégén, mert ki tudja, kibe botlasz bele a piacon, a boltban vagy séta közben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az mindig nagyon kellemetlen, ha a párod szüleivel kapcsolatban előjön valami kínos szitu, de vigyázz mit mondasz, mert nagyon csúnyán összekaphattok rajta a pasiddal – akkor is, ha neked van igazad. A lehető legjobb lenne, ha nem is mondanál semmit, így békében tölthetitek a hétvégét.

Mérleg

Szingli: A hétvégén mindenképpen szakíts időt arra, hogy a családoddal együtt legyél, mert szükséged van a feltöltődére. Ha kipihent vagy, az a kisugárzásodon is sokat dob, és segít az ismerkedésben, szóval tényleg megéri hazalátogatni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hétvége veszekedéssel kezdődhet, de ennél jobban nem is alakulhatnának a dolgok, mert ha kifújjátok magatokat, sokkal jobban telik majd a hétvége hátralévő része. Ez a fajta „minőségi vita” még abban is segít, hogy szintet lépjetek.

Így találod meg idén tavasszal a lelki társad a csillagjegyed alapján

Skorpió

Szingli: Újra képbe jöhet az exed, és úgy érzed, talán érdemes lenne újból megpróbálni vele. Ne siesd el a dolgot, próbálj meg tisztán gondolkodni, mert oka volt annak, hogy szakítottatok. Ha kell, írj pro és kontra listát, ez segíthet, hogy megkíméld magad a szívfájdalomtól.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A ritka alkalmak egyike, hogy a párod végre hajlandó komolyabban beszélgetni a jövőtökről. Lehet, hogy ez kellemetlen lesz, de a szükséges rossz ahhoz, hogy végre kiderüljön, van-e egyáltalán közös utatok.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: