Kos

Szingli: Minden pasit elriaszt az, ha az első randi után túl rámenősen nyomulsz. Nem kell ennyire csüngeni a másikon, hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Pláne ne kérj semmit számon, mert azzal csak magad alatt vágod a fát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy ideje már bizonytalankodsz abban, hogy jó irányba halad-e a kapcsolatod, de ez a hétvége nem lesz alkalmas arra, hogy ezzel a pasidnak is előhozakodj. Inkább próbálj olyan programot szervezni vele, ami egyik vagy másik oldalra billentheti a mérleget, azzal többre mész.

Napi horoszkóp február 19. szerda – Bika, Mérleg, Bak, Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak, Rák, Ikrek, Kos, Szűz figyeljetek!

Bika

Szingli: Szeretnél elköteleződni, de félsz attól, mi lesz, ha találsz valakit, ezért általában te vagy az, aki megfúrod a saját lehetőségeidet. Mi lenne, ha most az egyszer csak sodródnál az árral, és hagynád, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Engedje, hogy szabadon áramolhasson testében az energia, kedves Bika, teljesen átjárva, minden egyes porcikáját! Az élet nagy ajándék, vétek lenne elpazarolnia egyetlen percet is azzal, hogy túlgondoljon bizonyos dolgokat, melyek alapjában véve, rendkívül egyszerûek. Szeretné, vagy nem szeretné? Ez az egy kérdés most a lényeges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne csodálkozz, ha a párod szóvá teszi, hogy túl sok időt töltesz a melóval, és túl keveset vele, hiszen teljesen jogos az állítása. Próbáld meg a hétvégén teljesen kizárni a munkát és csak rá koncentrálni, azzal kiengesztelheted.

Ikrek

Szingli: Egy munkahelyi kapcsolat sem feltétlenül rossz, különösen, ha olyan kollégával kacsingattok egymásra, akivel tényleg nagyon egy hullámhosszon vagytok. Persze nem kell semmit elsietni, mert a gyorsaság cikis szitut teremthet, amire nincs szükséged.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerûen nem lehet beszélni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A napokban felbukkan a pasid exe, és nagyon úgy tűnik, hogy mindent megtesz azért, hogy visszakapja a régi fiúját. Hiszti és féltékenykedés helyett őszintén mondd el a párodnak, mennyire bánt téged, ha ő az exével chatel.

Szerdai Horoszkóp 2021-03-31

Rák

Szingli: Ha neked kényelmetlen, akkor ne engedd, hogy bárki is siettessen. A randizás nem gyorstermelés, nem kell rögtön az első alkalommal mindent megugrani. Ha ez a pasinak nem tetszik, akkor nem ő lesz a befutó, bármennyire is szimpatikus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma, viszonylag kis befektetett energiával, nagy eredményeket lehet képes elérni, kedves Rák, amivel könnyen kivívhatja mások elismerését is. Ehhez azonban ne elég, csak produkálni az eredményt, hanem megfelelõen is érdemes tálalni, hogy mindenki lássa, tényleg nem semmi, amit letett az asztalra,s ezt igenis tessék honorálni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Régóta keresed a szavakat egy nagy beszélgetéshez, de egészen mostanáig nem találtad őket. Épp jókor, mert a pasid is szeretne előhozakodni a dolgokkal, de eddig ő sem tudta, hogyan tegye. Jobb, ha a hétvégét a kommunikációra szánjátok, jót fog tenni, sőt, nagyot léphettek előre a közös jövőtökben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: