Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

Kos 

Szingli: Mivel nem a megfelelő helyen keresed a nagy Ő-t, ezért folyton csak esélytelen lúzerekbe botlasz bele. Ha meghívást kapsz most néhány karácsonyi buliba, nagyobb szerencsével járhatsz. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon belefolyhat egy projektbe, esetleg egy új csoporthoz csatlakozhat, amiben nagy lehetõségek rejlenek. Ne csodálkozzon, ha hamar, fontos feladatokat bíznak önre a többiek, hiszen tudhatják, hogy nincs önnél se alkalmasabb, se szorgalmasabb az ilyesmire! Vállalja a feladatokat, kedves Kos, melyek elvégzésébõl késõbb még sokat profitálhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-25

Párban: Kifejezetten igényled most a romantikázást, a kedves, intim gesztusokat, szóval nyugodtan jelezd a pasidnak, hogy téged ez tenne igazán boldoggá. Neki sem lesz ellenére a dolog! 

Bika 

Szingli: Elérsz arra a pontra, amikor nem érdekel, hogy szingli vagy, egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad. Pont ez a lazaság lesz az, ami vonzóvá tesz a pasik szemében és többen érdeklődni kezdenek irántad. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Magad sem tudnád megmondani, hogy miért, de van benned egyfajta hiányérzet a kapcsolatodat tekintve. Jó lenne, ha ezt meg tudnád fogalmazni, mert akkor a barátoddal is tudnál róla beszélni. 

Ikrek 

Szingli: Ha valaki tetszik, akkor ne várj a csodára, hanem tedd meg az első lépést és add tudtára, hogy bejön neked! Most rajtad a sor, hogy a szerelmi életed érdekében cselekedj, úgyhogy dobd be magad!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-17 - Ha gondok vannak szerelmi kapcsolatával, azt ma nem lesz könnyû véka alá rejtenie...

Párban: Mindenkinek van olyan titka a múltjában, amit nem szívesen oszt meg a partnerével, neked is. Szóval ne akarj minden áron a pasid régi életébe belemászni, mert akkor ő is joggal érdeklődhet a tiéd után. 

Rák 

Szingli: Annyira szeretnél már szerelmes lenni, hogy minden kedves szót és bókot picit többnek gondolsz, mint amit valójában rejt az üzenet. Ne szomorkodj emiatt, mert már nincs messze az igazi. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy aprócska vita egész drámává fajulhat sajnos, még az sem kizárt, hogy a hétvégét mindketten duzzogással töltitek. Ebből a helyzetből csak akkor tudtok kiszakadni, ha egyikőtök hajlandó engedni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: