Nyilas 

Szingli: Nincs rosszabb annál, mintha otthon keseregsz a volt barátod után, szóval, ha hívnak, akkor öltözz és lépj ki a lakás négy fala közül. Mindegy, hogy semmi kedved hozzá, mert jót fog tenni és csak ez számít! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Végre sikerül egy ügy végére pontot tennetek, aminek köszönhetően a hétvége egészen nyugodt hangulatban fog telni. Már csak némi romantika hiányzik hozzá, de a pasidnak lesz ötlete ezen a téren. 

Bak 

Szingli: Most zártad le az életed előző fejezetét, és úgy érzed, ezzel együtt nyitott lennél egy új kapcsolatra is. Amint ez megfogalmazod és hangosan kimondod, valaki már be is kopogtat az életedbe. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasid rajongva szereti ezt az időszakot, de neked túl gyerekesnek tűnik? Inkább örülj neki, hogy még tud lelkesedni valamiért, sőt, hagyd, hogy megfertőzzön a karácsony szellemével, szuper buli lesz. 

Vízöntő 

Szingli: Remek, hogy vagy annyira magabiztos, hogy nem okoz gondot átvenni az irányítást a pasiktól, de kivételesen hagyd, hogy a másik udvaroljon neked, mert ő a klasszikus értékekben hisz. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egymást érik a különböző programok, úgyhogy egy biztos: ezen a hétvégén egy pillanatig sem fogtok unatkozni. Használjátok ki a lehetőséget, mert sokáig nem lesz részetek most ilyenben. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-25

Halak 

Szingli: Nem igazán találod önmagadat az utóbbi időben, úgyhogy ne várj a csodára pasi fronton. Addig, míg te sem tudod mit akarsz, elég nehéz megfogalmazni, milyen társra vágysz az életben. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nagyon érzelmesen alakul a hétvége, mert egy csomó olyan, eddig ki nem mondott dolog kerül felszínre, ami mindkettőtök számára nehéztéma, de így legalább már boldogan vágtok majd bele az új évbe. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: