Kos

Szingli: Te hosszútávú kapcsolatot keresel, de mostanában olyan srácokkal randiztál, akik max egy éjszakában gondolkodtak. Ne keseredj el, ezen a hétvégén sokkal kellemesebb élményben lesz részed ismerkedés-fronton!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az önbizalmad jelenleg egyenlő a nullával, de a barátod nagyon ért hozzá, hogyan turbózza fel. Most is mindent megtesz, hogy jobban érezd magad, neked csak élvezned kell a szuper meglepetéseket.

Bika

Szingli: Egyre feszültebb vagy a kiszemelted társaságában, és ezt kezdi ő is kiszúrni, viszont lehet, hogy teljesen félreérti a viselkedésedet. Adj neki egyértelműbb jeleket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Újra és újra képesek vagytok összeveszni ugyanazon a dolgon, hiába beszéltétek már meg százszor. Egyikőtöknek engednie kéne, különben ennek sosem lesz vege…

Ikrek

Szingli: Teljesen egy hullámhosszon vagytok az új pasiddal,  totálisan rá is vagy kattanva, mindent tudni akarsz róla és mindent el akarsz mesélni magadról. Picit azért lassíthatnál, ez az egyik legjobb időszak, ne siettesd, élvezd ki!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Annyi megoldandó feladatod volt a héten a melóban, hogy hétvégén már nincs kedved a problémákkal foglalkozni. Szerencsére ezt a barátod is érzi és mindent megtesz majd, hogy elterelje a figyelmedet.

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél makacsabb

Rák

Szingli: Egy olyan fiúval találkozhatsz a hétvégén, akiről már első pillantásra tudod, hogy maximálisan az eseted. Kezdeményezz, hívd fel magadra a figyelmet, mert könnyen lecsúszhatsz róla, elkerülhetitek egymást.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Túl sokat foglalkoztál mostanában azzal, hogy mit gondolnak a barátok, rokonok a kapcsolatotokról. Ez mostmár kezdi zavarni a barátodat, és ha nem változtatsz a dolgon, szóvá is teszi majd.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: