Nyilas

Szingli: Annyira elfoglalt voltál mostanában, hogy még az üzeneteidet sem volt időd elolvasni, pedig tartogat a postafiókod néhány szuper meglepetést, szóval gyorsan hozd be a lemaradásodat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Apróságokon vitatkoztok, tényleg semmiségekből alakul ki köztetek hatalmas balhé. Igazából mindketten extra feszültek vagytok és jót tenne nektek, ha kis időt külön is töltenétek.

Bak

Szingli: Feltűnően sokat találkozol véletlenül egy fiú ismerősöddel? Lehet, hogy mégsem véletlen, és miattad van ott mindenhol, ahova beteszed a lábad…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Semmiképp ne szólj bele a barátod munkahelyi dolgaiba, a karrierjével kapcsolatban történhet pár dolog, ami miatt kicsit feszült, de álld meg, hogy elmondta véleményedet.

Vízöntő

Szingli: Elképesztően élvezed, hogy egyedül vagy, úgy érzed, most nincs is szükséged senkire és nem is keresel senkit. Viszont ne lepődj meg, ha pont most esik be az életedbe a Nagy Ő!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem tudod eldönteni, hogy a pasidnak veled van baja, vagy csak úgy mindennel. Nem is lényeges, most arra koncentrálj, hogy balhé nélkül megússzátok a hétvégét.

Ezért törik össze a szíved 2020-ban a csillagjegyed szerint

Halak

Szingli: Nem vágysz most semmi romantikusra vagy érzelmesre, bár van kedved ismerkedni, de csakis a kötetlen flörtök jöhetnek szóba. Szerencsére akad jó néhány srác, akinek bejön a lazaságod!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Extra szenvedélyesek vagytok, nem is tudtok ellenállni egymásnak . Készülj, mert szuper sz.xi és mozgalmas két nap vár rád!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: