Kos

Szingli: Te hosszútávú kapcsolatot keresel, de mostanában olyan srácokkal randiztál, akik max egy éjszakában gondolkodtak. Ne keseredj el, ezen a hétvégén sokkal kellemesebb élményben lesz részed ismerkedés-fronton!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az önbizalmad jelenleg egyenlő a nullával, de a barátod nagyon ért hozzá, hogyan turbózza fel. Most is mindent megtesz, hogy jobban érezd magad, neked csak élvezned kell a szuper meglepetéseket.

Bika

Szingli: Egyre feszültebb vagy a kiszemelted társaságában, és ezt kezdi ő is kiszúrni, viszont lehet, hogy teljesen félreérti a viselkedésedet. Adj neki egyértelműbb jeleket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Bika, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetbõl (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Újra és újra képesek vagytok összeveszni ugyanazon a dolgon, hiába beszéltétek már meg százszor. Egyikőtöknek engednie kéne, különben ennek sosem lesz vege…

Ikrek

Szingli: Teljesen egy hullámhosszon vagytok az új pasiddal,  totálisan rá is vagy kattanva, mindent tudni akarsz róla és mindent el akarsz mesélni magadról. Picit azért lassíthatnál, ez az egyik legjobb időszak, ne siettesd, élvezd ki!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Annyi megoldandó feladatod volt a héten a melóban, hogy hétvégén már nincs kedved a problémákkal foglalkozni. Szerencsére ezt a barátod is érzi és mindent megtesz majd, hogy elterelje a figyelmedet.

Rák

Szingli: Egy olyan fiúval találkozhatsz a hétvégén, akiről már első pillantásra tudod, hogy maximálisan az eseted. Kezdeményezz, hívd fel magadra a figyelmet, mert könnyen lecsúszhatsz róla, elkerülhetitek egymást.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Rák, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Túl sokat foglalkoztál mostanában azzal, hogy mit gondolnak a barátok, rokonok a kapcsolatotokról. Ez mostmár kezdi zavarni a barátodat, és ha nem változtatsz a dolgon, szóvá is teszi majd.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: