Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Kos 

Szingli: Napok óta próbálsz egy randit összehozni, de vagy neked jön közbe valami, vagy a srácnak nem jó az időpont. Ne add fel a dolgot, mert ez nem akármilyen találkozás lesz! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Töltse el tartalmasan a szabadidejét....

Párban: Ha van olyan téma, amit eddig mondjuk nem mertél felhozni a párod előtt, akkor most nyugodtan hozakodj elő vele, ugyanis nagyon nyitottan fogadja az ötleteidet.  

Bika 

Szingli: Úgy érzed, hogy még nem vagy túl az előző pasidon, de ezt csak magadnak mered bevallani. Ha a barátnőiddel is őszinte lennél, akkor nem unszolnának, hogy kezdj el újra randizni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Általában az a jellemző, hogy a sok napi teendő pont az egymásra szánt időtöket veszi el, de az utóbbi időben annyit voltatok együtt, hogy a hétvégén pont egy kis egyedüllétre vágytok a pasiddal. 

Ikrek 

Szingli: Ideje, hogy siránkozás helyett végre kicsípd magad és a csajokkal bevegyétek az éjszakát! Nem most fog Ámor nyila eltalálni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz jól szórakozni. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Családi asztrológiai útmutató csillagjegyenként - Hogyan tartsuk fent az egyensúlyt?

Párban: Sajnos úgy jön ki a lépés, hogy a barátodnak a hétvégén is dolgoznia kell, ezért alig jut ideje arra, hogy veled legyen. Ahelyett, hogy felrónád neki, inkább próbáld azt a néhány lopott pillanatot kihasználni. 

Rák 

Szingli: Eléggé betemetett a héten a munka, szóval ideje, hogy végre önfeledten lazíts egy nagyot! Jöhet az edzés, a csajos programok, sőt, egy kis shopping is, néhány új őszi kiegészítőre nem mondhatsz nemet! 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem vagytok egy hullámhosszon, ami a programtervezést illeti, de ha nem akarsz vitába bonyolódni, kénytelen leszel engedni és egy kompromisszumos megoldásban kiegyezni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: