Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? 

Kos 

Szingli: Annyira jó hangulatban vagy, hogy most még egy olyan srácnak is adsz esélyt, akinek máskor nem tennéd. És milyen jól jársz! Kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondoltad volna. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik....

Párban: Úgy érzed, hogy ideje picit odatenned magad és lenyűgözni a pasidat, ezért minden külsőséget bevetsz: frizura, smink, egy dögös ruha. A dolog pontosan úgy sül el, ahogy tervezed. 

Bika 

Szingli: Hiába tetszik valaki, úgy érzed, hogy sokkal felszínesebb annál, amit te elvárnál a barátodtól. Ha tényleg így van, ne húzd az idejét, kedvesen, de határozottan add ki az útját! 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, hogy most jobban kapcsolódtok, mint valaha, de ahhoz, hogy ez így maradjon, nagyon sok energiát kell fordítanod a párodra. Nemcsak a hétvégéken, hanem hétköznapokon is. 

Ikrek 

Szingli: Oké, hogy van egy elképzelésed a tökéletes pasiról, de tisztában vagy emellett az értékeiddel is, ezért pontosan tudod, hogy egy olyan srác, aki valamiféle eszményképet követ, nem lesz jó társad. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-21

Párban: Egy véletlen folytán feltűnik az exed a színen, ami teljesen megborítja a lelki állapotodat és egyre csak a múlt jár a fejedben. Egyetlen módon tudod őt kiűzni, ha telezsúfolod a hétvégét programokkal, természetesen a pasiddal. 

Rák 

Szingli: Mások szerint ideje lenne megállapodnod, de te a szíved mélyén tudod, hogy nincs igazuk. Nem akarsz kompromisszumot kötni, hiszen az elvárásaid sem olyan óriásiak. Nyugi, eljön a te időd is. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Te szeretnél előrébb lépni a kapcsolatotokban, de pasid nem áll még rá készen. Nem nyaggasd ezzel, amint megérleli magában a dolgot, már ő is készen áll majd és minden zöld utat kap. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: