Oroszlán 

Szingli: Az első randid egy sráccal olyan jól sikerült, hogy a fellegekben jártál, de a másodikra kiderül, hogy alaposan megjátszotta önmagát. Rajtad múlik, adsz-e még esélyt neki a dolgok tisztázására. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Feltűnt, hogy ugyanazokat a köröket futjátok a pasiddal? Ennek az az oka, hogy csak beszéltek egymásnak, de egyikőtök sem figyel oda a másik mondanivalójára. Egy kívülálló álláspontja segíthet ezen átlendülni. 

Vajon boldogság vagy bánat vár rád a csillagjegyed alapján?

Szűz 

Szingli: Ami pénteken még életed legszörnyűbb randijának tűnik, az vasárnapra már az egyik legjobb sztoriddá növi ki magát, nem is érted, hogy miért ütött ennyire szíven a dolog. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nagy terveid vannak, de félsz őket a párodnak előadni, mert tartasz a reakciójától. Ha szeret – márpedig biztosan -, akkor támogatni fog abban, hogy elérd az álmaidat, szóval beszélj vele! 

Mérleg 

Szingli: Oké, hogy kíváncsi vagy a randipartneredre, de ne faggasd őt szigorúan, főleg ne az első randin. Hidd el, nem titkol előled semmit, egyszerűen csak nem nyílik olyan könnyen meg, mint te. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A barátodnak nagyon nehéz hete volt a melóban, ezért sokkal zárkózottabb, csendesebb, mint máskor. Itt az ideje, hogy kényeztesd őt, mert szüksége van rá, de sosem kérne tőled ilyet magától. 

Vonzás törvénye: Mi az oka annak, hogy egyes kívánságok nem teljesülnek?

Skorpió 

Szingli: Magadban kellene megfogalmaznod, mi az, amit egy pasiban pontosan mit keresel, ugyanis olyan nincs, aki minden elvárásnak megfelel. Szűkítsd a kört a legfontosabbakra! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Felmerül a házasság gondolata, aminek ugyan nagyon örülsz, de hiányolod belőle a romantikus spontanietást. Nyugi, az sem marad el, egyszerűen csak még nem jött el az ideje. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: