Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: Lehet, hogy a hétvége nem pont az ismerkedésről fog szólni, de ez ne szegje kedvedet. Ha bármilyen program adódik, szedd össze magad és menj el rá, attól még érezheted jól magadat! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-23 - Ha most nem is mennek pontosan úgy a dolgai szerelmi téren, mint szeretné...

Párban: Most nem alkalmas az idő arra, hogy megejtsétek azt a bizonyos nagy beszélgetést a közös jövőtökről. Inkább pihenjetek, relaxáljatok, élvezd ki, hogy vita nélkül tölthetitek együtt az időt. 

BIKA

Szingli: Kisebb flörtök adódnak a hétvégén, de a nagy áttörésre sajnos még várnod kell. Addig talán érdemes lenne pontosan megfogalmaznod, hogy mit vársz egy pasitól, úgy könnyebb lesz. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A volt párod még nincs túl rajtad, ezért rád ír. Mivel nem akarod eltitkolni a pasid elől, ezért megemlíted neki, de arra a féltékenységi jelenetre, amit végül levág, lehetetlen felkészülni. Nyugtasd meg, hogy nem kell aggódnia és zárd rövidre a dolgot! 

IKREK

Szingli: Túl komolyan veszed a pasizást, épp ezért nem tudod elengedni magad egyetlen randin sem. Pedig a srácok pont azt várnák, hogy spontán legyél, ne egy forgatókönyv szerint próbálj viselkedni. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-17

Párban: Ha úgy érzed, neked már nem elég az, ami van, akkor ezt finoman próbáld meg a barátoddal is megbeszélni. Nem kell ráborítani mindent, de jelezheted neki, hogy te úgy érzed, nem halad a kapcsolatotok. 

RÁK 

Szingli: Ne a randi hosszában mérd a minőségét! Lehet, hogy ez csak egy gyors közös kávézás lesz, de ha jól érzed magad, akkor legyél spontán, és hívd meg őt egy vacsira vagy egy jó kis sétára, hogy jobban megismerd. 

Párban: A hétvégén mindenképpen dolgoznod kell egy keveset, amiért a párod eléggé megharagszik rád. Ha lehet, mielőbb kárpótold a külön töltött időért, mert minél tovább húzod, annál nehezebb lesz a kedvére tenni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: