NYILAS 

Szingli: Ha valaki tetszik, nyugodtan vesd be magad, ne várd, hogy ő kezdeményezzen. A bátorságod és a magabiztos hozzáállásod eléggé vonzó tulajdonság, használd ki! Ez bejön a pasiknak. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kicsit úgy érzed, hogy elfáradt a kapcsolatotok, mintha kikoptak volna a programok a hétvégékről. Ha szeretnéd ezt megoldani, akkor kapd össze magad és szervezz valami szuper élményt a mostanira. 

Szombati Horoszkóp 2023-01-14

BAK 

Szingli: Van egy srác, akivel mindig elmentetek egymás mellett. Amikor te voltál szingli, neki volt valakije, amikor ő volt egyedül, te voltál foglalt. Most viszont mindketten szinglik vagytok… ugye tudod, hogy ez mit jelent?  

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Igazán romantikusan alakul a hétvége, most a mindketten csak arra vágytok, hogy a másik társaságát élvezzétek. Azért legalább addig hagyjátok magára a hálószobát, míg sétáltok egyet. 

VÍZÖNTŐ

Szingli: A Valentin-nap közeledtével elfog a nosztalgia a volt párodat illetően, de bármennyire is esendőnek érzed magad, a legnagyobb hiba lenne, ha újrakezdenéd vele. Ne feledd, miért szakítottatok! 

Párban: A párod a sértődöttet játssza, de nem érted miért, mikor te semmi rosszat nem csináltál. Nyugi, tényleg nem a te hibád, valószínűleg a munkahelyi problémáit nem tudja palástolni és ettől feszült. 

Szerdai Horoszkóp 2020-09-09

HALAK 

Szingli: A sok rossz első randi után azt gondoltad, hogy te már sosem fogod érezni a gyomorban repkedő pillangók érzését, viszont most valakinek sikerül benned megidéznie ezt, és ettől teljesen bezsongsz. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha a kettőtök közös jövőjét érintő kérdésekről van szó, akkor ne hagyd, hogy a barátod elviccelje a dolgokat. Most van itt az ideje, hogy a sarkadra állj, és kész tények elé állítsd, bármennyire is tiltakozik! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: