OROSZLÁN

Szingli: Ne vegye el a kedved a randizástól, hogy az elmúlt néhány alkalommal csak lúzerekbe botlottál bele. Csak úgy lehet megtalálni a nagy Ő-t, ha keresed, ne várd, hogy magától bekopogtat az ajtódon. 

Párban: A barátod nagyon szeretne a kedvedben járni, te pedig másra sem tudsz gondolni, csak arra, hogy valami miatt bűntudata van. Ne legyél paranoiás, ezúttal tényleg csak a figyelmességről van szó!

Így csábítsd el az egyes jegyek szülötteit, a férfiaknak és a nőknek külön technika jár!

SZŰZ 

Szingli: Nehéz, ha olyan pasival randizol, akit a baráti köröd is ismer, mert lehet, hogy egész más a benyomásuk róla, mint neked. Csak úgy tudsz végső következtetést levonni, ha még legalább egy esélyt adsz neki. 

Párban: Nem találjátok a közös nevezőt a barátoddal. Te inkább pihennél, kirándulnál és kettesben töltenéd a hétvégét, ő viszont nagyon vágyik arra, hogy kiengedje a gőzt. Kössetek kompromisszumot!

MÉRLEG

Szingli: Sorban állnak nálad a pasik, de mindegyikkel van valami problémád, így azonban nehéz lesz bárkivel összejönni. Lehet, hogy nem is bennük van a hiba, hanem te nem állsz még készen egy új kapcsolatra, nem igaz? 

Párban: Egyre több és több olyan szokást fedezel fel a pasidban, ami nem tetszik, mintha teljesen megváltozott volna a viselkedése. Beszélj erről vele, mert ha csak magadban bosszankodsz, abból nem fogja tudni, hogy baj van.

SKORPIÓ

Szingli: Eleged van már a társkereső appokból, épp ezért ideje lenne kimozdulnod és a klasszikus módszereket kipróbálni. Hívd meg a barátnődet egy italra, és fizess egy kört a srácnak, akin először megakad a szemed! 

Párban: A pasid készül valamire, de nincsenek jó megérzéseid a dologgal kapcsolatban. Pedig kár aggódnod bármi miatt, simán lehet, hogy épp a nagy kérdést tervezi feltenni neked, csak a megfelelő alkalmat várja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: