OROSZLÁN

Szingli: A barátnőid most mindenre kaphatóak, úgyhogy gyorsan írd össze, mi mindent terveztél januárra, és kezdjétek el közösen megvalósítani! Jól fog esni a feltöltődés! 

Párban: Egy nagyon intim probléma üti fel a fejét, és nem tudod, hogyan hozakodj vele elő, pedig muszáj beszélni róla, még ha kellemetlen is. Vezesd fel körültekintően, és nem lesz gond! 

5 csillagjegynek szerencsés lesz a Valentin-napja

SZŰZ

Szingli: Általában inkább a hátrányát látod a szingliségnek, de most fordul a kocka, és rájössz, mekkora szabadságot ad az, hogy nincs pasid, akihez alkalmazkodnod kellene. Imádni fogod az érzést! 

Párban: Amikor azt gondolnád, hogy már mindent láttál a párodtól, olyan új oldalát dobja be, amitől leesik az állad. A hétvége a szenvedély és romantika jegyében fog telni, élvezd ki ezzel a régi-új pasival! 

MÉRLEG

Szingli: Nem kizárt, hogy a hétvégéd rámegy egy projektre, de mindenképp alakítsd úgy az idődet, hogy ne csak a munka legyen fókuszban. Ha bulizni hívnak, eszedbe se jusson otthon maradni! 

Párban: Érzékeny hangulatban vagy, még a legapróbb dolgokat is a szívedre veszed, ezért a pasid nem tudja, hogyan közeledjen feléd. Magyarázd el neki, hogy mi a baj, nehogy azt higgye, hogy ő bántott meg valamivel. 

Keddi Horoszkóp 2021-07-20

SKORPIÓ

 Szingli: Nem vagy elégedett magaddal? Akkor tegyél érte, hogy ez változzon! Jöhet egy jó kis spa-hétvége, masszázs, arcpakolás, manikűr-pedikűr, és természetesen egy óriási, habos fürdő! 

Párban: A munkád akaratlanul is kihat a magánéletedre és nem kizárt, hogy emiatt némi nézeteltérés támad közted és a barátod között. Úgy tudod rövidre zárni, ha jobban odafigyelsz az egyensúlyra! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: