NYILAS

Szingli: Hahó, ez már 2022, nem kell feltétlenül megvárni, hogy a pasi keressen! Ha tetszik valaki, akkor igenis jelöld be, írj rá, keresd őt, mert még imponálni is fog neki a rámenősséged! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hétvége nem a nagy beszélgetések ideje, úgyhogy ne is próbáld meg rábírni a pasidat, mert óriási veszekedéssé fajulhat a helyzet. A türelemmel most sokkal többre mész, csak próbáld meg lefoglalni magadat. 

BAK

Szingli: Ne törődj bele abba, ha egy randipartnered felszívódott, kérdezz rá az okára. Nem kell támadni, de jó, ha érzi, te nem az a lány vagy, akivel ezt csak úgy megteheti, talán még be is jön neki a tárgyilagosságod. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A párod a tanácsodat kéri egy ügyben és te nagyon örülsz annak, hogy hozzád fordult ezzel a problémával, mert innen tudod, hogy fontos neki a véleményed. Szóval tedd oda magad nagyon! 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Úgy érzed, hogy valami nem stimmel a randipartnereddel, konkrétan az a benyomásod, hogy manipulálni akar. Valószínűleg nincs túl az előző barátnőjén, és ezt akarja rajtad kiélni. Ne hagyd! 

Párban: A házasság és a baba is szóba kerül a hétvégén, és úgy tűnik, a barátod még nálad is sokkal jobban lelkesedik a témáért. Ne törd le azzal, hogy te még nem állsz készen, mert ő is tudja, de szeretné kiélvezni a helyzetet. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-23

HALAK

Szingli: Egy spontán randi keretében, amire különösebben ki sem csíped magad, olyan srácra bukkanhatsz, aki konkrétan mindent tud, amit a nagy Ő-től elvársz. Nehogy elengedd! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem szereted különösebben a párod családját, de a hétvégén mégis együtt kell velük töltened. Bárki, bármit is mondjon, te engedd el a füled mellett, hogy a pasidnak örömet szerezz. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: