Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: Gondolj bele, mennyire tartanál férfiasnak egy olyan pasit, aki minden óhajodnak behódol? Látod? Érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan mit vársz egy új kapcsolattól. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bár alapvetően nem szívesen beszélsz arról, hogy neked mi jó az ágyban, most muszáj lesz elárulnod a barátodnak, mert csak így tartható fenn a békés (és kielégítő) állapot. 

BIKA

Szingli: Nem bírod, ha valaki csikicsuki játékot játszik veled, azaz az egyik pillanatban rajong és keres, a másikban pedig még arra sem méltat, hogy visszahívjon. Ezt nem kellene erőltetni… 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes párkapcsolat sem. Ne másokhoz mérd azt, hogy ti hányadán álltok egymással, mert abból semmi jó nem sülhet ki. Ugye, ez nem hiányzik? 

IKREK

Szingli: Zavar, hogy körülötted mindenki szerelmes, de egyszerűen nem találod azt a pasit, akire igazán vágynál. Azért ne mondj le Mr. Tökéletesről, mert hamarosan betoppan az életedbe. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen az az ember, akinek az egyes csillagjegyek nem tudnak ellenállni és rögtön beleszeretnek

Párban: Úgy érzed, bármit mondasz, azzal idegesíted a barátodat, és már az is frusztrál, hogy meg kell előtte szólalnod. Mindenképpen beszélgess vele erről, mert lehet, hogy csak te reagálod túl a dolgot. 

RÁK

Szingli: Igen, volt néhány rossz tapasztalatod szerelem fronton, de ne ez alapján ítéled meg a legújabb randipartnered, mert mindenki megérdemli, hogy tiszta lappal induljon. 

Párban: Ami apró vitának indul, az óriási balhé lesz, de valójában ez az, ami segít kizökkenni arról a holtpontról, ami egy ideje már annyira zavart. Mire észbe kapsz, minden sokkal jobb lesz, mint korábban. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: