NYILAS

Szingli: Ennél jobb alkalom nem lesz arra, hogy kísérletezésbe kezdj, hiszen nem vagy senkihez és semmihez kötve. Ha mindig is kalandokra vágytál, most itt a lehetőség, de azért csak ésszel! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A kapcsolatok legnagyobb gyilkosa a félig kimondott, vagy úgy is lehetne mondani, a félig elhallgatott igazság. Mindennél nagyobb szükség lenne most arra, hogy beszélj az érzéseidről a pároddal. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-02-10

BAK

Szingli: Ha túl sokáig gondolkodsz azon, hogy adj-e esélyt a srácnak, aki érdeklődik utánad, könnyen pofára eshetsz, ugyanis bármennyire bejössz neki, nem fog örökké várni rád. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Jó páros vagytok, miért kételkedsz ebben? A pasid sem érti, mi az oka annak, hogy nem mersz vele tervezni, hiszen ő már készen állna arra, hogy végre tovább lépjen veled. 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Egy kifejezett randis program nem úgy sül el, ahogyan várnád, mert az, aki neked tetszik egy másik lánynál próbál bevágódni. Ha annyira bejön, akkor lépj a tettek mezejére, az még imponálhat is neki! 

Párban: Nem kell a pasid összes furcsaságát szó nélkül eltűrni. Nyugodtan jelezheted neki, persze csak finoman, ha valami nem tetszik, hiszen most még az összecsiszolódás fázisában vagytok.

Csütörtöki Horoszkóp 2023-05-25

HALAK

Szingli: Az egyik barátnőd kéretlen leckét ad neked randizásból, amit eléggé a szívedre veszel. Hidd el, nem akar megbántani, egyszerűen csak azt szeretné, ha végre révbe érnél valaki mellett! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha úgy adódik, nyugodtan engedd meg magadnak, hogy néhány órát a pasid nélkül tölts, hiszen nem vagytok összenőve. Még kellemes várakozást is okozhat, ha külön-külön pihentek. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: