OROSZLÁN

Szingli: Azt már tudod, hogy milyen az, amikor valaki csalódást okoz, de azt eddig nem is sejtetted, hogy pozitív kicsengése is lehet. Most, hogy megtapasztalod, sokkal nyitottabbá válsz az ismerkedés terén. 

Párban: Mikor romantikáztatok a barátoddal utoljára? Ha már az idejét sem tudod, akkor a hétvégét szánjátok egymásra. Ne legyen család, barátok, meló, csak ti ketten és némi gyertyafény… 

SZŰZ

Szingli: Olyan pasi tetszik meg, aki azt mondja magáról, hogy szingli, de közben sajnos nagyon is valóságos kapcsolatban él. Az ilyen dolog nem vezet sehová, szóval jobb, ha még most passzolod. 

Párban: Némileg szemérmes voltál az utóbbi időben az ágyban, aminek az az oka, hogy nem voltál kibékülve a testeddel. Most viszont valami átkattan, és mást sem akarsz, mint ágyban maradni a pároddal… 

MÉRLEG

Szingli: Nem baj, ha úgy érzed, most szünetre van szükséged pasikeresés fronton. Ha tényleg így jó neked, akkor használd ki az idődet és kezdj bele valami hasznos tanfolyamba. 

Párban: Ha mélyen magadba nézel, tényleg úgy gondolod, hogy túl vagy az exeden? Bármi miatt nem tudsz továbblépni, azt muszáj lenne tisztázni, mert a jelenlegi kapcsolatot függ tőle. 

Napi horoszkóp február 22. szombat – Rák, Mérleg, Halak, Kos, Szűz, Bika, Nyilas, Oroszlán,...

SKORPIÓ

Szingli: Folyton az exeden jár az eszed, aki úgy tűnik, hogy tovább lépett, és boldog. Neked is ezt kellene tenned, mert csak a szíved törik össze, ha nem tudod elengedni. 

Párban: Egyik program éri a másikat, így örültök, ha este bedőltök az ágyba. Egy-egy ilyen nap belefér, de azért legalább napi néhány órát szenteljetek a közös feltöltődésnek is, az szintén fontos. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: