OROSZLÁN 

Szingli: Az utóbbi időben minden a randikról szólt, épp ezért picit elhanyagoltad a saját lelki és mentális jólétedet. Ideje, hogy jógázz, wellnesezz, vagy legalább olvass egyet, mert kell a feltöltődés. 

Párban: Nem vagytok együtt túl régóta, de a pasid máris a közös nyaralásotokat tervezi. Ez hatalmas lépés a részéről, hiszen azt jelenti, hogy hosszútávra tervez veled. Becsüld meg, és légy partner az ötletelésben! 

3 csillagjegy, akire még idén rátalál a szerelem

SZŰZ

Szingli: Az előző kapcsolatod sajnos nem végződött happy enddel, és túl sok benned a bizalmatlanság, ami nem könnyíti meg a randizást. Nyugi, az igazi kivárja, míg eljön a megfelelő idő! 

Párban: Lepedőakrobatikából nem lesz hiány a hétvégén, úgy alakul, hogy szinte ki sem akartok majd mozdulni a hálószoba falai közül. Mivel kicsit azt érezted, hogy távolodtok egymástól, ezt most nagyon adod. 

MÉRLEG 

Szingli: Frusztrál, ha egy pasi döntésképtelen, pedig te sem a gyors reagálásról vagy híres. Attól, hogy nem feszíti szét a tempó, még ne írd le őt, egy második esélyt így is megérdemel. 

Párban: A pasid a feszkóját rajtad igyekszik levezetni, de szerencsére te viszont kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, így elkerülhetitek a nagyobb balhét. 

Keddi Horoszkóp 2023-06-13

SKORPIÓ 

Szingli: Igen, van olyan, hogy az embernek kimozdulni sincs kedve, de ideje, hogy abbahagyd az önsajnálatot és picit nyakadba vedd a várost. Ha egyedül nem akarsz menni, akkor a barátnődet is hívd el. 

Párban: Neked is feltűnt, hogy az utóbbi időben milyen nehezen nyílsz meg a barátod előtt? Korábban sosem volt ilyen probléma, úgyhogy érdemes lenne önvizsgálatot tartanod, hogy miért nem bízol benne. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: