NYILAS

Szingli: A jó pasik nem hullanak az égből, és pláne nem kopognak be az ajtódon, szóval, ha szeretnél végre magad mellé valakit, akkor ideje tenned is érte! Mozdulj ki a hétvégén! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mindent azonnal akarsz, ami érthető, hiszen szétfeszít a boldogság, de az a helyzet, hogy egy friss kapcsolatnak nem feltétlenül válik előnyére. Lehet, hogy ezzel elijeszted a barátodat. 

BAK 

Szingli: A klasszikus randik ideje már lejárt, hagyd az éttermet, a romantikus sétát, és inkább találj ki valami extrém programot, például menjetek el egy főzős randira. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy jelentéktelen apróság további vitához vezet, de szerencsére hamar meg tudjátok beszélni a dolgot, és így a hétvége hátralévő része már békében és romantikával fűszerezve telhet. 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Nem azt a kort éljük, amikor egy lánynak tilos volt kezdeményeznie, vagy akár csak az időjáráson kívül másról beszélnie. Szóval, ha tetszik valaki, hívd el egy kávéra! 

Párban: A héten elég sok vitátok adódott, többek között azért, mert mint mindenki mást, titeket is megvisel a jelenlegi bizonytalan helyzet. Ez azonban nem ok arra, hogy a hétvégét is veszekedéssel töltsétek. 

Csillagjegyek, akikkel kihívás együtt élni

HALAK

Szingli: Nem kizárt, hogy az egyik fiú barátod megvallja neked az érzéseit. Azt mondják, a jó kapcsolatok alapja a barátság, szóval ne utasítsd el élből, még az is lehet, hogy ő a nagy Ő! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mindketten fáradtak és picit elgyötörtek vagytok egy ilyen hét után, ezért másra sem vágytok, csakhogy a négy fal között egy nagyot pihenjetek. És ez így rendben is van, minden percet használjatok ki! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: