OROSZLÁN

Feszülten vágtok neki a hétvégének, aztán szó szót követ, és villámgyorsan összeveszhettek. Mi több: meglehet, hétfőre annyira megromlik a kapcsolatotok, hogy a szakítás mellett döntötök. Ám ezzel még nincs vége: hétfő estére vagy legkésőbb keddre már ki is békültök.

SZŰZ

Általában túl udvarias vagy ahhoz, hogy megemlíts bizonyos problémákat, Szűz. Most azonban kénytelen leszel beszélni gondjaidról, ha nem akarsz tovább szenvedni. Nem kell jelenetet csinálni, csak mondd el őszintén, min szeretnél változtatni, azután hallgasd meg a pasidat is!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma meglehetõsen sokan számíthatnak majd önre, kedves Szûz, így igencsak mozgalmas napnak nézhet elébe, ugyanakkor, rendkívül élvezheti is most, ahogy mindezért körülrajongják. Ne hárítsa, hanem fogadja az elismerést és a bókokat, hisz valóban kivételes és kreatív, ahogyan állítják, aki megérdemli, hogy megbecsüljék!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-30

MÉRLEG

Késztetést érzel arra, hogy felforgasd a szerelmi életedet. Kész vagy odamenni ahhoz, aki tetszik, és ezt bevallani neki. De párban élőként ugyanígy megjön a bátorságod beszélni arról, mivel vagy elégedetlen. Nem kell agresszívnak lenned, de hasznodra válna, ha elmondod a véleményedet!

SKORPIÓ

Neked és egy barátnődnek ugyanaz a pasi tetszik, szóval valószínűleg versenyt rendeznek, és a győztesé lesz a pasi. Jó eséllyel nyerhetsz, ha határozottnak tűnsz anélkül, hogy pimasz vagy kétségbeesett lennél. Hajrá, Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap, már igen korán a kikapcsolódásról, a barátokról és a szórakozásról szólhat, aminek már éppen ideje is lehet, hiszen jellemzõ, hogy sokat és keményen hajt. Ne aprózza hát el a pihenést sem, kedves Skorpió, s, ha még szükséges is elõtte lefutnia néhány kört a kötelezõkkel, akkor is mielõbb huppanjon le kényelmesen, dõljön hátra, s fuss át fejben, mi-mindent szeretne csinálni, majd pontról-pontra, váltsa is valóra terveit!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: