Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a szingliknek elegük lesz a pasizásból, a párban élőket próbára teszi a sors. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Itt az ideje, hogy az önszeretetre összpontosíts, Kos. A Merkúr retrográd megmutatja, hogyan szabotálod a saját boldogságodat. Ez a szinglikre és a párban élőkre is nagy hatással lehet. Az utóbbiak talán hirtelen el is bizonytalanodnak a kapcsolatukat illetően.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Talán már jó ideje boldogtalan vagy a kapcsolatodban, és ugyanolyan régóta epekedsz valaki más után, akivel valószínűleg nem jöhetsz össze. De még a szinglik is kellemetlen szerelmi háromszögben találhatják magukat, és tudják, nincs esélyük annál, aki tetszik nekik. Mindkét esetben a legjobb lenne megtörni a kört, mert a továbbiakban komoly fájdalmat okozhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A hétvégén szívesen lógsz a csajokkal, bulizol és ismerkedsz is, de most inkább csak szórakozol, semmint komolyan pasizol. Viszont párban élőként sokat agyalsz a jövődön, és nem vagy biztos abban, hogy ugyanazt akarjátok a pasiddal. Ne várj ezzel a kérdéssel, hanem beszéljetek róla a napokban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Pénzügyi gondjaitok akadhatnak a pasiddal, és ez rossz hatással lehet a kapcsolatotokra, de legalábbis a hétvégétekre, ha nem tudtok nyugodtan beszélni róla, és megoldást találni rá egymás hibáztatása helyett. A szingliket többen is randira hívhatják, de egyik jelölthöz sincs kedvük, és szívesebben töltik a kedvteléseikkel az időt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: