OROSZLÁN

Vágyat érzel arra, hogy kiszórd a felesleges pasikat az életedből: az exeket, a komolytalanokat, a szexkapcsolatokat, a talonokat. Te már csak a Nagy Ő-nek tartogatod magad. Párban élőként azt látod: mindenki boldog körülötted, csak te nem tartasz ott a pasiddal, ahol lenni szeretnél, és ezt szóvá is fogod tenni. Csak finoman!

SZŰZ

Eleged van az exek zaklatásából, ahogy a sok pasiból is, akik az üzeneteikkel bombáznak. Te már csak az igazira vágysz, éppen ezért kirúgsz mindenkit az életedből, akiből nem lehet Mr. Big, és innentől kezdve kétszer is meggondolod, kivel ismerkedsz. A párban élő Szüzek is szeretnék új szintre emelni a kapcsolatukat. Tökéletes a hétvége ahhoz, hogy beszéljenek erről.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-11

MÉRLEG

Úgy néz ki, át fogsz lépni egy határt Mérleg az egyik közeli barátoddal. Jobbik esetben hatalmas szerelem lesz belőle, de az is lehet, hogy rájössz: nem akarsz tőle semmit barátságon kívül. Szóval ennek fényében cselekedj a napokban. A párban élők érzik, hogy változtatniuk kellene a kapcsolatukon. Beszéljenek erről a hétvégén a pasijukkal!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Igazán romantikus napok elé néztek, mindaddig, amíg kíváncsiságból nem teszel olyat, ami esetleg árthat nektek. Például meglesed, miket nézeget a pasid, és kicsit sem lesznek ínyedre azok a tartalmak. Mielőtt rázúdítanád a dolgot, gondolkodj el azon, nem-e fújod fel a dolgot, és hogy a veszekedés milyen hatással lehet rátok.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: