NYILAS

Készülj arra Nyilas, hogy épp a melóhelyeden ismerheted meg az új pasidat. Talán nem tervezel vele ismerkedni, ám ehhez a sorsnak és a srácnak is lesz egy-két szava! A párban élők is találkozhatnak valakivel, aki ráébreszti őket arra: nem túl boldogok a kapcsolatukban. Tegyék fel maguknak a kérdést, hogyan lehetne ezen javítani.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Néha úgy érzed, egyedül rajtad áll vagy bukik a kapcsolat, és ezen a hétvégén is elég magányos lehetsz. Ha elhanyagoltad a barátaidat Mr. Big kedvéért, most újra felkeresed őket. Ne feledd: a barátság ugyanolyan fontos, mint a szerelem. Viszont el kellene gondolkoznod a kapcsolatod sorsáról.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-24 - Amennyiben ma elengedi magát, s nem akarja tudatosan beosztani a napja minden percét...

VÍZÖNTŐ

Talán nem ér rá az imádottad vagy legalábbis nem egész hétvégén, így több időd önmagadra, aminek valahol örülsz. Így legalább jobban fogjátok értékelni az egymással töltött időt. Szingliként is most szívesebben randizol magaddal, semmint mással, és ez teljesen érhető, hiszen megérdemled az önszeretetet.

HALAK

Te vagy az egyetlen Halak, akinek szinte biztosan jól alakul a hétvégéje. Ugyanis, most minden napra juthat egy randi. A kérdés az, hogy mindig mással vagy ugyanazzal? Szingliként ez most csak rajtad múlik. Párban élőként viszont rengeteg kellemes meglepetés érhet a szerelmed mellett, akivel szinte újra egymásba szerettek. Talán épp ennek köszönhetően érkezhet fordulóponthoz a kapcsolatotok.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: