Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők a jövőjüket tervezik, a szinglikre romantikus találkozások várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Tervezz hangulatos pikniket a szabadban a szerelmeddel, vagy a randipasiddal. Vagy varázsold el egyik este a főzőtudományoddal! Ez a hétvége tökéletes a kapcsolatok elmélyítéséhez, a gyengéd érzelmek bevallásához, ahogy a tartós kapcsolatban élőknél ahhoz is, hogy szót ejtsenek a jövőjükről.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

Lehet, hogy már megint kissé túlságosan is elfoglalt, de ez egy remek nap arra, hogy tegyen-vegyen és rendezze a dolgait, s ezért könnyen elragadhatja a hév. Ha most csakis a tényekre szorítkozik, akkor haladhat a leghatékonyabban. Azért szenteljen mindenképpen elég idõt annak is, hogy szerelmével, családjával, vagy éppen barátaival legyen, akik igencsak hiányolhatják társaságát.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Próbáljon meg lazítani és...

BIKA

Sokat beszélgettek a hétvégén a pasiddal a jövőről, és azzal együtt a kapcsolatotokról is. Most olyan titkokat tudhatsz meg a róla, amik meglephetnek. Ha úgy érzed, készen állsz rá, viszonozd azzal, hogy te is beavatod a titkaidba. A szingli Bikák egy izgalmas programon ismerkedhetnek meg egy sz.xi idegennel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

A mai nap remek alkalomnak ígérkezik az ügyintézésre, ugyanis ma rendkívül kifejezõvé válhat mind szervezõ, mind pedig kiváló kommunikációs készsége, ami által képes ma két szóból is bárkit levenni a lábáról, s ezáltal befolyást gyakorolni rá, hogy az önnek kedvezõ módon járjon el. Ha esetleg saját vállalkozása, üzlete van, vagy vezetõ szerepet tölt be egy cégnél, akkor érdemes ezt a napot arra is felhasználnia, hogy megejtsen néhány olyan fontos megbeszélést, vagy telefont, ami kulcsfontosságú hatással lehet a jövõre nézve.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A következő napokban úsztok a rózsaszín ködben a szerelmeddel. Rég volt már annyira kiegyensúlyozott, és meghitt a kapcsolatotok, mint amilyen a hétvégén lesz. A szinglik bátorsága kifizetődik, merjenek nyugodtan kezdeményezni, és akkor leszervezhetnek egy randit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

Ma fontos beszélgetésekre kerülhet sor, így elengedhetetlen, hogy kifogástalan szellemi és érzelmi állapotát egészen a nap végéig, sõt, akár elalvásig is megõrizze, mert most még kedvese irányából is lehet számítani igencsak meglepõ kérdésekre, megnyilvánulásokra! Ha azonban sikerül mindent elfogulatlanul, a helyén kezelnie, akkor nagyon jó dolgokat hozhat ki a ma adódó helyzetekbõl, melyekbõl így sokat épülhet, vagy profitálhat. Kulcsszó a párbeszéd és az intellektualitás!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nagy szükséged lenne arra, hogy a hétvégén kicsit többet foglalkozz a saját igényeiddel. Hajlamos vagy minden figyelmedet a szeretetedet és a pasidra szánni. Még jót is tehet nektek egy kis külön töltött idő. A szinglik legyenek óvatosak, mert megrohamozhatják őket az érzésiek, és kedvük támadt ráírni az exükre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: