Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők a jövőjüket tervezik, a szinglikre romantikus találkozások várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Tervezz hangulatos pikniket a szabadban a szerelmeddel, vagy a randipasiddal. Vagy varázsold el egyik este a főzőtudományoddal! Ez a hétvége tökéletes a kapcsolatok elmélyítéséhez, a gyengéd érzelmek bevallásához, ahogy a tartós kapcsolatban élőknél ahhoz is, hogy szót ejtsenek a jövőjükről.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Kos, hogy anyagilag bizonytalan, vagy egyenesen megrendült helyzete, ám nem kell soká várnia, s újra stabilizálódik majd minden, így nincs oka aggodalomra. Mind saját, mind külsõ bevételek is hamarosan a rendelkezésére állnak majd!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópjuk megmutatja: erre vágynak igazából a csillagjegyek a párkapcsolatukban

BIKA

Sokat beszélgettek a hétvégén a pasiddal a jövőről, és azzal együtt a kapcsolatotokról is. Most olyan titkokat tudhatsz meg a róla, amik meglephetnek. Ha úgy érzed, készen állsz rá, viszonozd azzal, hogy te is beavatod a titkaidba. A szingli Bikák egy izgalmas programon ismerkedhetnek meg egy sz.xi idegennel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma olyan információk birtokába juthat, kedves Bika, melyek nagyszerû új távlatokat nyithatnak, s nagyon jövõbemutatónak mutatkoznak. Az sem kizárt, hogy egy régi, akkor még kihasználatlanul maradt, lehetõség réved fel a hallottak kapcsán önben, ami jelenlegi helyzetében már sokkal reálisabbnak tûnik, mint egykoron. Gondolkozzon el komolyan azon, hogy talán mindjárt érdemes is lenne lépni valamit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A következő napokban úsztok a rózsaszín ködben a szerelmeddel. Rég volt már annyira kiegyensúlyozott, és meghitt a kapcsolatotok, mint amilyen a hétvégén lesz. A szinglik bátorsága kifizetődik, merjenek nyugodtan kezdeményezni, és akkor leszervezhetnek egy randit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma kissé megcsúszhat pénzügyileg, az által, hogy az utóbbi napokban esetleg rosszul gazdálkodott, vagy éppen, hogy ma bánik túl könnyelmûen a pénzel! Ügyet se vessen erre a helyzetre, még, ha bosszantó is, hiszen, ha az ember sosem él, akkor mindek dolgozik?

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nagy szükséged lenne arra, hogy a hétvégén kicsit többet foglalkozz a saját igényeiddel. Hajlamos vagy minden figyelmedet a szeretetedet és a pasidra szánni. Még jót is tehet nektek egy kis külön töltött idő. A szinglik legyenek óvatosak, mert megrohamozhatják őket az érzésiek, és kedvük támadt ráírni az exükre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: