OROSZLÁN

Ha korábban gondjaitok voltak a szerelmeddel, akkor a hétvégén kibékültök, de legalábbis elsimulnak a problémák köztetek. Nemhogy minden olyan lesz, mint régen, de sokkal jobban alakulhatnak a dolgok. Előtör a párod romantikus oldala, és kellemes meglepetéseket okozhat.

SZŰZ

Engedd meg a barátnődnek Szűz, hogy kerítőt játszon, nem bánod meg! Olyan vakrandit vagy duplarandit hozhat össze, amit utána sokáig fogtok emlegetni, mert összehozhat életed nagy szerelmével. A párban élők sem fognak unatkozni, mert romantikus filmbe illő randi vár rájuk.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai napja oly nyugodalmasan alakulhat, kedves Szûz, hogy szinte már-már hiányozhat a nyüzsgés, a kaland, hogy történjen valami. Vigyázzon, mit kíván, addig is, élvezze a csendet, ameddig lehet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél bizonytalanabb

MÉRLEG

Akármilyen meglepő is legyen, de a munkádnak köszönhetően ismerheted meg életed szerelmét. Talán egy céges összejövetel vagy továbbképzés ad majd lehetőséget erre. A párban élők kapcsolata is virágzik, végre őszintén mernek beszélni az érzéseikről, és a titkos vágyaikról.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Kos, hogy anyagilag bizonytalan, vagy egyenesen megrendült helyzete, ám nem kell soká várnia, s újra stabilizálódik majd minden, így nincs oka aggodalomra. Mind saját, mind külsõ bevételek is hamarosan a rendelkezésére állnak majd!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Egy egészen új oldaláról ismerheted meg Mr. Biget, és nagyon be fog jönni neked! Hirtelen az állad is leesik, és még jobban fogod szeretni. A romantikus kirándulások, és városnézés közepette azon kaphatjátok magatokat, hogy egyre inkább stimmel a jövővel kapcsolatos elképzeléseitek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: