Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint ez a (kellemes) csalódások hétvégéje lesz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Mindketten fáradtak lehettek a szerelmeddel, de legalábbis nem vagytok jó passzban, és emiatt könnyen összerúghatjátok a port. Most különösen érdemes odafigyelned a pasid ki nem mondott szavaira, mert a gesztusaiból sokat megtudhatsz az érzéseiről.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel teszik tönkre a párkapcsolatot a csillagjegyek

BIKA

A napokban többet megtudhatsz arról, hogyan érez a pasid, és mire vágyik. Próbálj meg nem a negatívumokra fókuszálni, hanem arra, hogy megnyílt neked, és így lehetőségetek van változtatni. A szinglik figyeljenek az álmaikra, mert bármilyen különös is legyen, de a segítségükre lehet a párkeresésben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Vedd észre a jeleket, Ikrek, amiket makacsul próbálsz ignorálni. Ha arra utalnak, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy, akkor célszerű lehet most kilépned a kapcsolatból, mert később sokkal jobban fog fájni. A szinglik is kaphatnak jeleket azzal kapcsolatban, kinek kellene adniuk egy esélyt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Végre annyi szenvedés, és befuccsolt kapcsolat után megismerkedsz valakivel, aki tényleg más, mint a többi. Kezdetben még talán bizalmatlan lehetsz, de mindenképpen adj egy esélyt kettőtöknek. A párban élők pedig készen állnak arra, hogy a hétvégén átbeszéljék a jövővel  kapcsolatos terveiket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: