Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint ez a (kellemes) csalódások hétvégéje lesz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Mindketten fáradtak lehettek a szerelmeddel, de legalábbis nem vagytok jó passzban, és emiatt könnyen összerúghatjátok a port. Most különösen érdemes odafigyelned a pasid ki nem mondott szavaira, mert a gesztusaiból sokat megtudhatsz az érzéseiről.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Kos, hogy anyagilag bizonytalan, vagy egyenesen megrendült helyzete, ám nem kell soká várnia, s újra stabilizálódik majd minden, így nincs oka aggodalomra. Mind saját, mind külsõ bevételek is hamarosan a rendelkezésére állnak majd!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 férfi csillagjegy, aki hamarabb meg szeretne házasodni! Ez az ok áll mögötte

BIKA

A napokban többet megtudhatsz arról, hogyan érez a pasid, és mire vágyik. Próbálj meg nem a negatívumokra fókuszálni, hanem arra, hogy megnyílt neked, és így lehetőségetek van változtatni. A szinglik figyeljenek az álmaikra, mert bármilyen különös is legyen, de a segítségükre lehet a párkeresésben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma olyan információk birtokába juthat, kedves Bika, melyek nagyszerû új távlatokat nyithatnak, s nagyon jövõbemutatónak mutatkoznak. Az sem kizárt, hogy egy régi, akkor még kihasználatlanul maradt, lehetõség réved fel a hallottak kapcsán önben, ami jelenlegi helyzetében már sokkal reálisabbnak tûnik, mint egykoron. Gondolkozzon el komolyan azon, hogy talán mindjárt érdemes is lenne lépni valamit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Vedd észre a jeleket, Ikrek, amiket makacsul próbálsz ignorálni. Ha arra utalnak, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy, akkor célszerű lehet most kilépned a kapcsolatból, mert később sokkal jobban fog fájni. A szinglik is kaphatnak jeleket azzal kapcsolatban, kinek kellene adniuk egy esélyt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma kissé megcsúszhat pénzügyileg, az által, hogy az utóbbi napokban esetleg rosszul gazdálkodott, vagy éppen, hogy ma bánik túl könnyelmûen a pénzel! Ügyet se vessen erre a helyzetre, még, ha bosszantó is, hiszen, ha az ember sosem él, akkor mindek dolgozik?

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Végre annyi szenvedés, és befuccsolt kapcsolat után megismerkedsz valakivel, aki tényleg más, mint a többi. Kezdetben még talán bizalmatlan lehetsz, de mindenképpen adj egy esélyt kettőtöknek. A párban élők pedig készen állnak arra, hogy a hétvégén átbeszéljék a jövővel  kapcsolatos terveiket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: