OROSZLÁN

Abban bíztál, hogy romantikus hétvégétek lesz, ehelyett lapos, már-már unalmas lehet. Ne aggódj, nem lesz ilyen mindkét nap! Legkésőbb vasárnap fordulhat a kocka, és megkapod a vágyott élményeket, és talán még a romantikát is! A szinglik is készüljenek arra: a randipasijuknak kell egy kis idő, amíg feloldódik.

SZŰZ

Nagyon jól indul a hétvégétek Szűz, de utána adódhat egy kis feszültség, amiből hatalmas vita robbanhat ki, ha nem békültök ki azonnal vagy kerestek rá megoldást. Ha szeretnéd békésen, és romantikus hangulatban tölteni a következő napokat, akkor ne ragaszkodj a veszekedéshez.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-11

MÉRLEG

Tedd fel magadnak a kérdést: csak azért vagy együtt a pasiddal, hogy legyen valakid? Érdemes ezt végiggondolni, és szembenézni azzal, amit megpróbálsz magad elől elrejteni. Nem lenne jobb kilépni belőle és találni valakit, ami mellett igazán boldog lehetnél? Szingliként sem jó ötlet most összejönni valakivel azért, hogy ne legyél egyedül.

SKORPIÓ

A hétvégén jöhet el annak a napja, hogy meglátod a pasid valódi arcát Skorpió, és az minden lesz, csak nem szívderítő. Nem számít, milyen régóta vagytok együtt, lehet, hogy csak pár napja ismered az embert, de sajnos kénytelen leszel belátni: rossz lóra tettél, és nem az, akinek hitted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Skorpió, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: