OROSZLÁN

Ellenállhatatlanul vonzod a pasikat, bár most inkább csak szórakozol, semmint komoly kapcsolatot keresel. Ezt tudasd velük is, nehogy félreértsenek! A párban élők csalódottnak érzik magukat, mert túl keveset kapnak a szerelmüktől. A kommunikáció legyen, ami először az eszükbe jut, ne a féltékenyítés!

SZŰZ

A neten, az összejöveteleken, de még a sarki boltban is bókokat kapsz a pasiktól, amik jót tesznek az önbizalmadnak. Nagy az esélye annak, hogy megismerkedsz valakivel, akiből barát lesz, de később több is lehet köztetek! A párban élő Szüzek közös főzőcskézéssel, társasozással és fantáziadús lepedőgyűréssel teszik izgalmassá a hétvégéjüket.

Így flörtölünk mi – a Kos és a Halak szemezgetnek, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani

MÉRLEG

Összeismerkedhetsz valakivel a neten, aki nagyon bejön majd neked. Ám egy bibi lehet köztetek: a távolság. A párban élők hétvégéje feszülten alakulhat, mert előkerülhet a Mérleg pasijának exe, aki bepróbálkozhat. Kezeld úrihölgyként a dolgot, és bízd a nő lepattintását a szerelmedre!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Meglehet, hogy felültet egy randipasi vagy még az exedre vagy nagyon pipa és bosszút forralsz. Biztos ezt akarod, Skorpió? Kockázatosabb, amire készülsz, mint azt gondolnád! A párban élők szeretnék már komolyabbra fordítani a dolgokat a szerelmükkel. Vigyázzanak, mert ha túl rámenősek, azzal az ellenkező hatást érhetik el!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: