NYILAS

Nagyon magad alatt vagy az exed miatt? Szerencsére hamarosan megismerkedsz egy nagyon helyes és édes sráccal, akinek sikerülhet meggyógyítania a szívedet. A párban élők életében új fejezet veszi kezdetét azzal, hogy összeköltöznek vagy úgy döntenek: lesz egy közös kiskedvencük. Az biztos, hogy valami megváltozik közöttük!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Ha nincs kedved pasizni, akkor ne tedd! Inkább töltsd a hétvégét a csajokkal vagy daráld le a legújabb sorozatokat a Netflixen. Semmi olyat nem kell tenned, amit nem akarsz! A párban élőkre fülledt napok várnak, mert akár a barátaikkal szórakoznak együtt, akár otthon lazítanak: folyton megkívánják egymást. Szexélményekben dús hétvége lesz ez számukra!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ

Még mindig égetnek a sebek, amiket az előző kapcsolatodban szereztél? Érdemes lenne fontolóra venned, hogy szakértőhöz fordulsz, ha nem bírsz megküzdeni a korábbi kapcsolataidban elszenvedett traumákkal. A párban élők között viszont komolyra fordulnak a dolgok, és felmerül az életükben a házasság és a családalapítás kérdése.

HALAK

Légy türelmes a(z) (új) pasiddal! Idő, mire megkapod tőle, amire vágysz, de meg fogod! Érthető, hogy te már kész vagy kimondani a boldogító igent, de minél jobban erőlteted a dolgot, annál jobban elzárkózik előle. Az egyedülállók váratlan helyen futhatnak bele egy különleges srácba. Legyenek bátrak, szólítsák meg!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: