OROSZLÁN

Az elköteleződés egy nagy lépés, ezért és ne kapkodj el semmit. Ha bizonytalan vagy a szerelmedben vagy, hogy egyáltalán melyik pasit válaszd, inkább várj a döntéssel. De most még a szingliknek is nehezére eshet eldönteniük azt, hogy akarnak-e kapcsolatot vagy inkább szeretnének egyedül maradni.

SZŰZ

Sokat agyalsz azon, mennyire bízhatsz Mr. Bigben vagy a srácban, akivel ismerkedsz. Valószínűleg a múlt sérelmei miatt nem látod a dolgokat rózsaszín szemüvegen keresztül. A csillagok arra biztatnak, hogy próbálj meg nyitni a másik felé és elfogadni azt, hogy az illető igyekezete őszinte vonzalmon, szereteten alapul.

MÉRLEG

Váratlanul egy közeli barátod és közted felmerül annak a lehetősége, hogy valami több alakuljon köztetek. Az ötlet csábító lehet, de ne kapkodjátok el a döntést. A párban élők pedig az összeköltözést vagy a házasságot kezdik fontolgatni, de rájuk is igaz: nem szabad hirtelen felindulásból dönteniük.

SKORPIÓ

Nem lehetsz mindenki számára minden, beleértve azt, hogy tökéletes barátnő legyél, meg tökéletes kolléga, munkavállaló és így tovább. Különben vagy a munkahelyeden vagy otthon a pasid előtt, de fel fogsz robbanni, mert nem fogod tovább bírni. Ideje lenne csökkenteni a vélt és valós elvárásokat az életedben, mielőtt egy csúnya vitában találod magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: