NYILAS

Készen állsz a szerelemre, Nyilas. Talán még nem egészen így érzed, de a sors lehetőséget fog teremteni az ismerkedéshez. Azok a párban élők, akiknek mostanában gondjaik voltak, eljutnak az őszinte megbocsátásig és képesek lesznek begyógyítani a töréseket a kapcsolatukban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Mindenki tudja, hogy benned aztán meg lehet bízni, mert nem adod tovább a bizalmas infókat. Ezt a szerelmed is tudja, aki készen áll megosztani veled a legmélyebb titkait. Bár elsőre talán nem lesz könnyű mindet befogadnod, viszont ez a fajta bizalom, amit megszavaz neked a pasid, jót fog tenni a kapcsolatotoknak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Skorpiónak rég volt olyan forró hétvégéje, mint amilyennek a mostani ígérkezik.

VÍZÖNTŐ

Belső konfliktus játszódik le benned. Úgy érzed, túl keveset adtál eddig önmagadnak és túl sokat a pasidnak, ami miatt neheztelsz rá. A legjobb, amit tehetsz, ha megpróbálod felállítani az egyensúlyt. A szingliket arra biztatják a csillagok, hogy bátran foglalkozzanak többet önmagukkal.

HALAK

Egy olyan gyógyulási folyamaton mész keresztül, ami segít megbocsátani az exednek, aki anno csúnyán megbántott. Bár lehet, hogy azóta szóba sem álltok, de neked az is elég, ha ezt magadban megteszed. Amennyiben a párban élők kapcsolatában is volt korábban törés, számíthatnak arra, hogy megoldódnak a dolgok közöttük.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: