Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén love-fronton? Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint érzelmi viharokkal teli napok elé néznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Ha egyszer megszeretsz valakit, akkor teljesen nekiadod a szívedet. Ám a hétvége olyan összetűzéseket hozhat a szerelmeddel, ami miatt azt gondolhatod: ideje lenne magadnak is ugyanannyit adni, mint a pasidnak. Ez igazán jó hatással lesz a kapcsolatotokra!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. február 19-20.: Felpörögnek az események a szerelmi életében

BIKA

Makacs vagy, Bika. Tehát ha úgy döntesz, már csak azért sem pasizol, nem mész randizni, akkor nem is fogsz. De biztos ezt akarod? A párban élők is arra a következtetésre juthatnak, hogy szakítanak a pasijukkal, mert úgysem kapják meg azt, amire vágynak. Itt van még egyszer a kérdés: biztos ezt akarod?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Sokat változott a szerelemmel kapcsolatos gondolkodásmódod és ez most, mikor jelentős változások küszöbén állsz, meg is mutatkozik, Ikrek. Teljesen másképp reagálsz az eseményekre, mint korábban tetted volna. A szinglik is egy fontos döntés meghozatalára készülnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Ijesztő, amikor egy kapcsolat a változás jeleit mutatja, és nem számítottál rájuk. Lehet, hogy Mr. Big olyan dolgokat csinál, amit korábban soha vagy meglephet a szavaival. Hidd el Rák, ez jó dolog! Az egyedülállók az érdeklődési körüknek köszönhetően ismerkedhetnek meg egy sráccal a napokban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: