OROSZLÁN

Nemrég szakítottatok vagy úgy érzed, a hétvégén kerül rá sor? Nehéz napokat élsz át, de sokat segíthet, ha a barátnőidre támaszkodsz vagy beleásod magadat a hobbidba. Keresd azokat a dolgokat, amik egy kis örömet okoznak. Most ezt nehéz lehet elhinni, de hamarabb felépülsz, mint gondolnád!

SZŰZ

Nem akarsz olyan lenni, aki folyton megmondja a másiknak, hogy mit kellene tennie és állandóan rávilágítasz a hibáira. Mert te sem szereted, ha ezt teszik veled, vagy bármihez is engedélyt kellene kérned. Ám a pasid pont ezeket csinálja veled: kioktat, kritizál és elvár. Emiatt kilátásban van egy vita a hétvégén.

Keddi Horoszkóp 2024-03-05

MÉRLEG

A hétvégén ráhangolódsz a szerelmed igényeire és ez segít elmélyíteni a kapcsolatotokat. Minden téren. Természetesen a figyelmességed nem marad viszonzatlanul. A szinglik is nagy hasznát veszik a napokban a felerősödött megérzéseiknek, amikor randizni mennek vagy valaki fel akarja csípni őket.

SKORPIÓ

Próbára teszi a sors a kapcsolatotokat, és olyan kihívások elé állít, ami alapján tisztán fogjátok látni, hogy titeket egymásnak teremtettek vagy épp ellenkezőleg. Ha pedig mostanában ismerkedsz valakivel, a napokban te is megbizonyosodhatsz arról, hogy a Nagy Ő-vel van dolgod vagy sem.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: