Oroszlán

Sok fájdalmon és tapasztaláson vagy túl, ezért nem csoda, ha most hajlamosabb lehetsz a elvonulásra. Talán itt az ideje, hogy az érzelmeidet félretéve átgondold a kapcsolatodat. Ez a befelé fordulás önmagad mélyebb megértéséhez segíthet hozzá. Ugyanakkor ne hagyd magad túl mélyre merülni a depresszióba, és egyetlen lépést se tegyél a változtatások irányába, hagyd ezeket későbbre!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal, ismeretségekkel hozhat össze vagy az sincs kizárva, hogy rátalálsz életed szerelmére. A jegyedre ható Bika jegyében járó Uránusz ösztönzőleg hat rád, és sokkal rugalmasabban viszonyulsz a kapcsolataidhoz. Az új kapcsolat gyökeresen megváltoztathatja a világnézetedet, és sokkal inkább nagyobb szabadságot kell adnotok egymásnak, mint az eddigi kapcsolataidban.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek fognak szerelembe esni még ebben az évben

Mérleg

Nagyon vártad már a hétvégét, tele vagy lelkesedéssel és optimizmussal, ami pozitív hatással van a kapcsolatodra. Sok szép, meghitt pillanatot tartogat számotokra a hétvége. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, hanem légy türelmes és járj nyitott szemmel, mert az Ikrek jegyében haladó Mars és a Halak Vénusz biztosít arról, hogy jó eséllyel találkozhatsz valakivel, aki fontos szerepet tölthet be az életedben!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A szokottnál most feszültebb és érzékenyebb lehetsz, ez a lelkiállapot hajlamosíthat arra, hogy olyasmit is támadásnak vegyél, ami mögött semmilyen ártó szándék nem húzódik meg. Érdemes minden szavadra és cselekedetedre odafigyelned. Ha még egyedülálló vagy, a jegyedben járó Vénusz segíti megmutatni hódító énedet, senki nem tud ellenállni majd a vonzerődnek!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: