A Szűznek ideje szembenéznie az érzéseivel. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma meglehetõsen sokan számíthatnak majd önre, kedves Szûz, így igencsak mozgalmas napnak nézhet elébe, ugyanakkor, rendkívül élvezheti is most, ahogy mindezért körülrajongják. Ne hárítsa, hanem fogadja az elismerést és a bókokat, hisz valóban kivételes és kreatív, ahogyan állítják, aki megérdemli, hogy megbecsüljék!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolataid nehezíthetik a párkeresésedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Konfliktuskezelési módszerek, horoszkóp szerint: nem mindegy, hogyan tálalod a problémádat

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet - vagy legalábbis gyakran eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen. Ha megvannak a válaszok, nézz előre és engedd el a múltat! Ha van párod, akkor figyelj rá jobban - az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen se őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ha van párod, akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok látja kárát. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a kedvesedet. Ha egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amennyiben valami miatt lelkiismeret-furdalás gyötörné, úgy a mai nap tökéletes lehet arra, hogy végre enyhítsen rajta, s elszámoljon önmagával. Mindenki követ el hibákat, sokan nem is keveset egy életen át, ugyanakkor, nem mindenki képes ezt belátni, s egytõl-egyig, jóvá is tenni mindent. Ön ne tartozzon ezek közé az emberek közé!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: