Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek. Viszont flörtben nem lesz hiány, csak úgy vonzod magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét, hanem kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden pillanatát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van, ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod. A Plútó a jegyedben hátraarcot vágva segít új irányt szabni az életednek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme a csillagjegyekkel kapcsolatos tévhitek: Ezek valójában nem is jellemzők rájuk [3.rész]

Vízöntő

Kapcsolatodat a harmónia jellemzi, és ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a lelki felújítás legalább ennyire fontos. Old fel a konfliktusokat és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre a szerelmeddel.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: