OROSZLÁN

Szingli: Annyira jó hangulatban vagy, hogy olyannak adsz egy esélyt, akinek korábban sosem adtál volna. Téged lep meg a legjobban, hogy mennyire jól sül el a dolog. 

Párban: A barátod próbál új színt vinni a kapcsolatotokba, és a hétvégére több olyan programot is szervez, ami korábban nem volt napirenden. Próbáld meg élvezni, hiszen a kedvedben szeretne járni! 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-07

SZŰZ

Szingli: Teljesen beleesel az egyik kollégádba, viszont ő sajnos foglalt. Az nem megoldás, hogy epekedsz utána, próbáld meg valahogy kiverni őt a fejedből, különben még sokáig fájhat a szíved. 

Párban: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni – legalábbis ezt szokták mondani. De azért ne vállalj át minden háztartási feladatot a pasid helyett, hiszen egy fedél alatt éltek!  

MÉRLEG

Szingli: Igazából sem vágysz semmi komolyra, a barátság extrákkal felállás most sokkal inkább kecsegtetőnek tűnik. De van olyan barátod, akit beáldoznál erre a célra?! 

Párban: Megjelenik az exed a képben, ami annyira megvisel, hogy a pasid is észreveszi. Még ha nem is mondja, rosszul esik neki a dolog, ezért szedd össze magad, és engeszteld ki valahogyan, hogy érezze: ő neked a legfontosabb! 

7 tulajdonság teszi nagyon vonzóvá a csillagjegyeket

SKORPIÓ

Szingli: Visszahúz a szíved a volt pasidhoz, de ha úgy érzed, még nincs vége a kettőtök sztorijának, akkor ez nem feltétlenül baj. Hallgass a szívedre! 

Párban: Idejét sem tudod, hogy mikor voltatok úgy igazán kettesben hétvégén, hiszen mindig van valami elintéznivaló. Most végre eljön a nagy lehetőség, hogy ki se mozduljatok, használjátok okosan! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: