NYILAS

Szingli: Mivel nem vagy senkihez kötve, ezért nyugodtan kísérletezz, ha ez tesz boldoggá. Ráérsz akkor megállapodni, ha lesz olyan személy, aki miatt megéri. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A féligazság nem igazság. Ne fojtsd el, ami zavar, csak azért, hogy a barátod ne sértődjön meg – ez amúgy sem vezet sehová. Őszintén valld be neki, hogyan érzel! 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-07

BAK

Szingli: Eddig nagyon élvezted egy haverod kitüntető figyelmét, főleg azt a részt, hogy húzhattad az agyát, de most villámcsapásként ér a felismerés, hogy sokkal fontosabb lett számodra, mint gondoltad. Mondd el neki! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sokkal rosszabbnak ítéled a kapcsolatotokat, mint amilyen, mert szerinted a környezetetekben vannak jobb párosok is. Ne hagyd, hogy éppen ez rombolja le nálatok a harmóniát! 

VÍZÖNTŐ

Szingli: Rosszul esik, hogy egy srác, aki bejön, inkább a barátnődre hajt, de ez még nem a világ vége! Inkább nézz körül, mert lehet, hogy a baráti társaságodban akad ígéreted pasi jelölt. 

Párban: Szívesen leadnál pár olyan otthoni feladatot, ami teher, de úgy érzed, nem bízhatod a barátodra. Pedig ő csak arra vár, hogy segíthessen, szóval ne félj őt megkérni! 

Vasárnapi Horoszkóp 2022-06-05

HALAK

Szingli: A barátaid megpróbálnak összehozni neked egy vakrandit, de te nem különösebben örülsz neki. Nem kell ezen megsértődni, kedvesen is jelezheted, hogy ez nem a te pályád. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mi lenne, ha ezúttal külön-külön pihennétek egy nagyot? A kapcsolatotoknak is jót tenne, ha néhány napig nem látnátok egymást, és így legalább ténylegesen kikapcsolódhatnátok. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: