Oroszlán

A hétvégén létrejövő Napfogyatkozás régi sebeket szakíthat fel benned. A legrosszabb megoldás számodra, ha illúziókba és álmodozásba menekülsz a valós problémák elől. Nincs más választásod, mint szembenézni a fájdalommal - a jegyeddel szemben járó Szaturnusz könyörtelenül számonkéri rajtad a probléma végleges megoldását.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Hétvégén a Nyilas jegyében létrejövő Napfogyatkozás döntéseket sürget. Itt az ideje, hogy tisztázd, mit szeretnél valójában a párodtól, az élettől. Amennyiben úgy érzed, hogy menthetetlen a kapcsolatod, akkor lépj ki belőle. De ne halogasd tovább és ne várd, hogy majd magától megoldódik a helyzet. Ha végleges döntésre jutottál, tedd nyilvánvalóvá a szándékodat - így tisztességes mindkettőtökkel szemben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A szombati Napfogyatkozás hatására érzelmileg sebezhetőbbé válhatsz, mint általában. Nehezen viseled a feszült helyzeteket, meginoghat az érzelmi biztonságérzeted. Ha most nem igazán látod a kiutat ebből a helyzetből, ne add fel a reményt - szerencsére ez a frusztrált állapot nem tart sokáig. Hamarosan megtalálod a módját, hogyan kezeld ezt a helyzetet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A szombati Napfogyatkozás régi sérelmeket hozhat felszínre, de ne engedd, hogy a sértettséged és az önérzeted olyan tettekre sarkalljon, amelyekkel megbánthatod azt, aki ezt nem érdemli meg. Nem szabad elfelejtened, hogy a bocsánatkérés, a hibáid beismerése nem a gyengeség jele, hanem éppen ellenkezőleg, az erő megnyilvánulása.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: