Nyilas

Szombaton a jegyedben Napfogyatkozás születik, amely egyben egy Újhold is. Bár az Újhold az új dolgokat, kezdeteket támogatja, most mégsem tanácsos semmi újba belekezdened. Nincs más dolgod, mint hallgatni az ösztöneidre, megérzéseidre. Fejezd ki őszintén az érzéseidet, vágyaidat a párod és a szeretteid felé. Nagyszerű lehetőség számodra, hogy új fejezetet indíts az életedben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A józan eszed felülkerekedik a romantikán, ezért mind régebbi, mind az újabb kapcsolataidba stabilitás és nyugalom költözik. Képes vagy ebben az időszakban elfogulatlanul megoldani azokat a nehézségeket, amelyek az utóbbi időben nyomasztottak. Ha most kezdesz bele egy új kapcsolatba, a partnered és közted jelentős különbség lehet, de ez ne riasszon meg.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-21

Vízöntő

A Nyilas jegyében létrejövő szombati Napfogyatkozás indulatokat gerjeszthet benned. Most higgadtságra van szükséged, hogy úrrá tudj lenni ezen a nehéz helyzeten. Ellenkező esetben a párkapcsolatodban bekövetkezhet a végérvényes szakítás. Kerüld a felesleges vitákat, konfliktusokat - nem kell, hogy mindig neked legyen igazad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Előfordulhat, hogy egy ideje már több vasat is tartasz a tűzben vagy egy fontos döntést halogatsz. A szombati napon létrejövő Napfogyatkozás olyan helyzet elé állíthat, amikor is minden elrejtett, sötét titkod vagy esetleg a párod titka napvilágra kerülhet. Eddig lehetett halogatni a dolgokat és nem tovább - itt az ideje, hogy szembenézz a problémákkal és rendbe tedd az érzelmi életedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: