Oroszlán 

Szingli: A randipartneredben nincs semmi, ami megfogna, és mégis… már alig várod, hogy ismét láthasd. Talán az a baj, hogy a srác nem a szokásos zsánered, és nem tudod a helyzetet egyelőre kezelni. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nagyon fontos lenne, hogy a hétvégén minél több időt töltsetek együtt, ugyanis a kapcsolatotoknak szüksége lenne a minőségi időtöltésre. Kiránduljatok, menjetek moziba vagy színházba, azaz legyetek együtt minél többet! 

Szűz 

Szingli: Nincs kedved senkivel találkozni, még a családodat sem szeretnéd most látni. Ennek ellenére, ha hívnak, menj el, mert ha téged nem is dob fel a dolog, őket boldoggá tudod egy röpke látogatással tenni. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az elmúlt hetekben annyi programot szerveztetek, hogy csak rohantatok jobbról balra, de most azt mondod, elég volt. Csak a pároddal akarsz lenni, kettesben, ahogyan a kapcsolatotok elején. 

Mérleg 

Szingli: Nem szereted a kiszámíthatatlan helyzeteket, ezért a randikon is sokszor kényelmetlenül érzed magadat. Pedig nem árt, ha picit kimozdulsz a komfortzónádból, így az ismerkedés is könnyebb lesz. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kisebb drámával indul a hétvége, de nyugi, minden kapcsolatban vannak rosszabb pillantok, ezeket ugyanúgy meg kell élni, hiszen így derül ki, hogy akkor is számíthattok-e egymásra, ha nem minden kerek. 

Skorpió 

Szingli: Úgy tűnik, nem te vagy az egyetlen, aki a randipartnered szívéért vetekszik, de annyira szeretnél győzni, hogy a pasit is teljesen lenyűgözöd a benned található kitartással. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Közös pénzügyi döntés előtt álltok, ami a kapcsolatotokra is hatással van. Vagy sokat fejlődtök általa, vagy kiderül, hogy semmi keresnivalótok egymás mellet. Minden a megoldáson múlik. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: