Nyilas 

Szingli: Nagyon könnyen ítélkezel mások kapcsolata felett, mégsem olyan a saját szerelmi életed, mint szeretnéd. Talán gondold át, hogy mi az, ami miatt nem mersz magaddal őszinte lenni. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nehezen megy most neked a kommunikáció, pedig bőven lenne megbeszélnivalód a pároddal. Bármennyire nehéz is, legyél vele nyitott és tárj elé mindent, különben hosszútávon a kapcsolat látja kárát. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-12

Bak 

Szingli: A hétvégén jobban tennéd, ha ki sem mozdulnál, ugyanakkor áthívnád a barátnőidet. Szükséged lenne arra, hogy segítsenek kicsit kikapcsolódni, mert sok minden volt rajtad mostanában. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nincs kedved ahhoz a programhoz, amivel a barátod előáll, de ha nem szeretnél vitát, akkor próbálj meg kompromisszumot kötni vele. Hidd el, szükség lesz arra, hogy most te hozz áldozatot, még ha nehéz is. 

Vízöntő 

Szingli: Munkakapcsolatba kerülsz valakivel, akinek már a hangja is megbabonáz, és hamar kiderül, hogy nemcsak a munka köt össze benneteket. Innentől már nem is kérdéses a személyes randi. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nosztalgiázásba kezdesz, azon gondolkodsz, hogy milyen jó volt minden a kapcsolatotok elején. Mivel a dolog eléggé lehangol, jobb lenne, ha félretennéd ezeket a gondolatokat és a közös jövőre összpontosítanál. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-18

Halak 

Szingli: Izgalmas, flörtben gazdag hétvégére számíthatsz, de sajnos ennél több most egyik randiból sem fog kialakulni. Arra mindenképp jó lesz ez a hétvége, hogy egy kicsit kiélvezd a bókokat. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Teljes kimerültséggel indul a hétvége, ezért a pároddal mindketten a természet megnyugtató közelségére vágytok. Keressetek olyan kirándulóhelyet, ahol kevesen vannak, és tudtok picit romantikázni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: